PK Carsport staat voor een nieuwe uitdaging

PK Carsport staat voor een nieuwe uitdaging. Dit jaar geen Belcar of FIA GT kampioenschap voor het Limburgse PK Carsport team maar wel de Superleague Formula, dat is een kampioenschap waar verschillende voetbalploegen het tegen elkaar opnieuw, niet op het veld maar op de racebaan. Een overstap van GT wagens naar de eenzitterij.

Na jaren te hebben gestreden in de voorste gelederen van de GT kampioenschappen FIA GT en Belcar, slaat het Limburgse team de weg in van de Superleague Formula. PK Carsport zal het Azerti Team van Wim Coekelbergs ondersteunen voor dit prestigieuze programma. Azerti draait al jaren aan de top van verschillende kampioenschappen en is dit jaar in de Superleague Formula verantwoordelijk voor de wagens van RSC Anderlecht en Corinthians. Met vereende kracht hopen PK En Azerti op één ding, winnen!
PK Carsport staat in voor het onderhoud van de wagens. Het PK team staat in voor de technische ondersteuning en dat onder leiding van Frank Steukers. Daarnaast blijven een heel deel van de crew van PK Carsport van vorig jaar betrokken in dit project. Het management en de engineering zijn in handen van Azerti.

Anthony Kumpen (rijder van PK van de laatste 10jaar): "Ik ben super blij dat PK zulk een ambitieus project kan doen. Ik heb het al vaak gezegd en ik blijf het herhalen, PK Carsport is het beste team dat ik ken en waar ik ooit voor gereden heb en ik heb toch al wat watertjes doorzwommen. Ik had natuurlijk veel liever zelf gereden voor de PK boys, maar ik kreeg de budgetten niet samen voor een FIA GT project. Ik ben ervan overtuigd dat Frank en zijn crew dit super gaan doen. Ik wil ook Wim bedanken voor het vertrouwen in PK Carsport."

Het kampioenschap gaat dit weekend van start in Silverstone. Meer info: www.superleagueformula.com