Dreamcar meet & greet

Op 19 oktober vindt op Circuit Zolder de Belgian Masters plaats. Dit is dé grote internationale autowedstrijd van het jaar voor de bezoekers van Circuit Zolder. Naast de finale van het Belgisch GT kampioenschap (BRCC) kan u ook genieten van de halve finale van het Blancpain Sprint kampioenschap (vroegere FIA GT met Aston Martin, Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Nissan en Porsche) op Circuit Zolder.

Naar aanleiding van de opening van ons nieuw filiaal in Hasselt organiseert Heinz Performance haar eerste Dreamcar meet & greet. Wij ontvangen maximum 200 wagens op een afgesloten locatie in de Paddock van Circuit Zolder. Onze bedoeling is gelijkgestemden te samen te brengen in een ontspannen sfeer, waarbij iedereen ook de mogelijkheid heeft om te genieten van prachtige autoraces. Uiteraard kan u op onze locatie terecht voor al uw vragen over upgrades en de mogelijkheden die wij bieden in chiptuning, remverbetering, ophangingen, uitlaten, …

Voelt u zich geroepen om deel te nemen aan onze meet & greet, gelieve dan een mailtje met foto van de wagen te sturen naar info@heinz-hasselt.be . LET wel de plaatsen zijn beperkt.

Daarenboven ontvangt u Gratis als wij uw inschrijving weerhouden:
1 speciale doorgang voor zijn wagen tot aan de show locatie van Heinz Performance
2 paddock toegangskaarten per wagen voor de Belgian Masters.

De inschrijvingen zijn beperkt.
Praktisch vragen wij dat u met uw wagen aanwezig bent ten laatste om 10u00 en u deze laat staan tot minimum 15u30.
Per mail bezorgen wij u de nodige doorlaatbewijzen, met unieke barcode.


Sportieve groeten,
Anthony Kumpen, Heinz Bonnaerens (Heinz Performance Hasselt & Aalst) & Circuit Zolder

See you in Zolder!