PK-Carsport wil positieve lijn doortrekken.

Dit weekend wordt al de 7de van in totaal 10 wedstrijden van het FIA GT kampioenschap gereden. In tegenstelling tot Boekarest, waar er twee wedstrijden over één uur werden gereden, is het nu opnieuw business as usual. Eén wedstrijd over twee uur. Anthony Kumpen en Bert Longin blikken vooruit.

"Hopelijk kunnen we de positieve lijn van Boekarest doortrekken" zegt Bert Longin. "Daar eindigden we zesde en vierde, met wat geluk hadden we zelfs op het podium gestaan. Na de vele tegenslagen die we eerder dit seizoen al meemaakten was een dergelijk opsteker welkom. Eerlijk, we hebben al moeilijke momenten gehad dit seizoen en zullen er misschien nog meer krijgen, wie zal het zeggen. Als je gewoon bent om vooraan mee te strijden voor het podium of meer en dan nu zo’n seizoen meemaakt is het hard om telkens te moeten achtervolgen. Na het resultaat van de voorbije wedstrijd is iedereen terug klaar om nog eens goed uit te halen. Brno, here we come!"

Anthony Kumpen sluit zich bij zijn teammaat aan maar bouwt ook voorbehoud in. "Boekarest was een specifiek circuit, Brno wordt opnieuw een traditioneel circuit en daar deden we het dit jaar niet altijd even goed. Maar ook ik zie dat er beterschap is en dat iedereen zijn beste beentje voorzet om ons zo goed mogelijk te laten presteren. De Pirelli’s deden het uitstekend de voorbije wedstrijd en ook voor dit weekend zijn er weer nieuwe ontwikkelingen zodat we opnieuw uit een breed gamma kunnen kiezen."