Tactisch klopt het plan van PK Carsport.

Mike Hezemans en Anthony Kumpen starten zondag, in de FIA GT wedstrijd van Hongarije, op de vierde rij. Mike Hezemans reed welgeteld vier rondjes, goed voor de zevende tijd, en hield het dan voor bekeken.

" Het had geen zin om verder te rijden " aldus Mike Hezemans. " De eerste ronde, na de opwarmingsronde, had de beste moeten zijn maar het miezerde een beetje zodat ik mijn snelste tijd neerzette in de tweede ronde. Nadien ben ik binnengekomen omdat de wagen toch alleen maar langzamer zou worden. We hebben twee wedstrijden gewonnen maar de keerzijde van de medaille is dat we hier met 100 kg succesballast rijden. We stemmen onze wedstrijd dan ook volledig af op de Maserati nummer 1, die van Bartels-Bertolini. Zij reden de zesde tijd en staan dus één plaatsje hoger dan wij. Tactisch klopt het plaatje dus. "

Morgen wacht een wedstrijd over twee uur die in België live te bekijken is op Exqi Sport. " Ik ben tevreden over de afstelling van de Corvette C6-R. Voor morgen hebben we nog een plannetje. Makkelijk zal het niet worden want de voorspelling dat we 1.2 sec trager zouden zijn klopt. Dat is de kloof op de snelste Corvette. Ik verwacht me morgen aan een moeilijke maar interessante wedstrijd. "