Anthony Kumpen werkt met Airnergy technologie

Anthony Kumpen werkt met Airnergy technologieOm sneller te gaan in de autosport moet je niet altijd sleutelen aan de wagen. Vorig jaar maakten we via Bert Longin al kennis met een oogtraining en nu heeft ook Anthony Kumpen een aparte manier om zich voor te bereiden op een wedstrijd. Hij gebruikt de Airnergy technologie.

Airnergy werd uitgewerkt door de Duitse onderzoeker en wetenschapper Jörg Klemm en is nu wereldwijd gepatenteerd. Hij heeft 15 jaar onderzoek gedaan voor hij de sleutel vond in de natuur en het proces zodanig had geoptimaliseerd dat het voor mensen bruikbaar werd.

Airnergy activeert zuurstof op een manier die het lichaam herkent, namelijk door fotosynthese na te bootsen. Zo wordt de benutting van zuurstof in het lichaam op fysiologische wijze verbeterd en de regeneratie op gang gebracht. Deze therapie is volledig natuurlijk. Er worden geen stoffen toegevoegd en er wordt niet gewerkt met verhoogde zuurstofconcentraties. Het is een eenvoudige en zachte therapie die er voor zorgt dat we meer van de ingeademde zuurstof kunnen gebruiken.

"Sinds enkele maanden werk ik met de Airnergy technologie. Het is een eenvoudig toestel ontwikkeld door een sportfanaat door iemand die een passie heeft voor autosport. Maar het reikt veel verder dan autosport alleen. In Duitsland zijn er verschillende eersteklassers in het voetbal die met Airnergy werken "zegt Anthony Kumpen.

"Airnergy is makkelijk te gebruiken "gaat Kumpen verder. "Aan het toestel is een buisje verbonden dat je kan vergelijken met een buisje verbonden aan een zuurstoffles. Je plaatst dat in je neusgaten en klaar is kees. In het toestel zit een flesje water. Het toestel bevordert de zuurstofopname in het lichaam. Als je ademt gaat 75% van de ingeademde zuurstof terug naar buiten bij het ademen. Airnergy bevordert de zuurstofopname en haalt energie uit ingeademde zuurstof die we anders niet zouden gebruiken. "

Het lichaam hoeft minder energie te investeren in het herstellen van de eigen systemen, waardoor de algemene vitaliteit toeneemt. Airnergy heeft een positieve invloed op onder andere de ademhaling en de longfunctie, het versterken van het immuunsysteem, sportprestaties en het uithoudingsvermogen, concentratiestoornissen enz. Uit testresultaten blijkt dat na een lactaattest de verzuring met 15% daalt door gebrek van Airnergy.

Anthony Kumpen werkt al enkele maanden met de Airnergy technologie. "De resultaten zijn bij iedereen verschillend. Bij mezelf merk ik dat ik beter recupereer na een training. Concreet betekent dit dat ik na een training even ga rusten, het toestel aanzet en een 20 tal minuten uitrust. Ik gebruik het toestel bijna dagelijks. Je kan dat ook gebruiken in alle omstandigheden. Tijdens een avondje televisie kijken, terwijl je achter de pc zit. Het is volledige natuurlijk en werkt op lucht en water. Geen schadelijke producten dus en dat vind ik zeer belangrijk. Bij uithoudingswedstrijden gaat dit toestel, deze technologie een enorm voordeel bieden. "

Jeffrey Van Hooydonk, die we nog kennen van oa de Formule 3000, is invoerder van dit toestel dat in het buitenland reeds een tijdje is ingeburgerd. "Het is een revolutionaire techniek waar 15 jaar onderzoek achter zit. Vandaar dat de prijs ook aan de hoge kant is. Een toestel voor particulier gebruik kost ongeveer 3500 €, een professioneel toestel kost ongeveer 6000 € Verschil tussen beide is dat het professionele toestel sneller werkt. "

"Ik heb het toestel vorig jaar leren kennen in Duitsland, tijdens een F1 wedstrijd via de Duitser Nick Heidfeld, F1 rijder bij BMW Sauber. Hij legde mij de voordelen uit en ik was meteen verkocht. Ik had al een tijd last van keelpijn na een wedstrijd door het inademen van diverse uitlaatgassen. Airnergy zorgt ervoor dat die schadelijke gassen sneller uit mijn lichaam verdwijnen. "

"In België is Anthony Kumpen de eerste rijder die met deze technologie werkt, maar in Duitsland werken Uwe Alzen, Klaus Ludwig, Frank Biela en nog enkele anderen al een tijdje met Airnergy. Een andere, Duitse, belangrijke referentie is van het Duits Biathlon team. Op de Olympische Spelen in Turijn behaalde het team 5 keer goud, 4 keer zilver en 2 keer brons. Natuurlijk moet je ook talent hebben om tot dit soort prestaties te komen, maar het is een vaststaand feit dat door een betere zuurstofopname je betere prestaties levert. Zuurstof is per slot van rekening de belangrijkste energiebron van ons lichaam. "

Wie nog meer wil weten over Airnergy kan terecht op de website www.airnergy.be

Anthony Kumpen werkt met Airnergy technologie