Anthony Kumpen opent in Hasselt eigen filiaal van Heinz Car Performance

Hasselt, 27 augustus 2014 – GT & NASCAR piloot Anthony Kumpen opent vandaag in Hasselt een nieuw filiaal van Heinz Car Performance. Heinz Car Performance is al meer dan 25 jaar actief in het optimaliseren van het potentieel van allerhande wagens. Het betreft hier het verbeteren van het rijplezier: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, etc. De samenwerking tussen Heinz Performance en Anthony Kumpen zorgt ervoor dat het nieuwe filiaal in Hasselt zich huisvest samen met het meest succesvolle raceteam van België PK-Carsport. Anthony en zijn raceteam zullen mee instaan voor de ontwikkelingen binnen Heinz Performance.

Vice-wereldkampioen 2009 (FIA GT), 10 keer Belgisch kampioen, Winnaar van de 24u van Spa and 6 keer winnaar en recordhouder in de 24u van Zolder: Anthony Kumpen is niet zomaar een racepiloot. Heinz Bonnaerens, algemeen directeur van Heinz Car Performance, vond in Anthony de ideale partner om een nieuw filiaal op te zetten: “Ik was al een tijdje op zoek naar een partner om een extra filiaal te openen naast dat van Aalst. Met Anthony heb ik twee keer geluk: eerst en vooral is Hasselt ideaal qua ligging omdat het andere filiaal zich in Aalst bevindt, en met Hasselt nu ook Limburg een filiaal heeft en we dus de andere kant van het Vlaanderen kunnen bedienen. Daarnaast is Anthony de ideale persoon om een filiaal te runnen, aangezien hij een enorme kennis bezit op het vlak van optimaal presteren van de wagens. Hij deelt mijn passie als geen ander."
Heinz Performance werd 25 jaar geleden opgericht door Heinz Bonnaerens. Actief in het verbeteren van de “performance" van wagens, is het voornaamste doel binnen Heinz Car Performance het rijplezier verhogen: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, verhoogd rijplezier, … Dankzij hun 25 jaar ervaring weten ze wat excellentie betekent. Ze kennen het potentieel van een wagen en gaan dit veilig optimaliseren. Heinz Performance Hasselt is het modernste innovatie- en testcenter van België voor wagens ( 4x4 hydraulische vermogensbank , stationaire vermogensbank enz…), en tevens één van de grootste zaken in de branche, met meer dan 2.000m² te Hasselt.

Anthony Kumpen staat sinds 20 jaar aan te top van de internationale autosport. “Autosport is de bakermat van ontwikkelingen in de auto-industrie", aldus Anthony. “De combinatie van de ervaring van Heinz Performance met ons raceteam zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Ons race team heeft de eerste Pagani Zonda race versie ontwikkeld, bouwde jaren motoren voor Viper en Corvette motorsport, heeft meer dan 15 titels behaald in internationale sporttakken en staat momenteel bovenaan in het Belgisch GT kampioenschap alsook het Europees Nascar Kampioenschap. Wij hebben dezelfde passie als ons cliënteel. Ik ben enorm enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan."

Heinz Car Performance Hasselt
Bedrijfsstraat 17
3500 Hasselt
www.heinz-performance.be
Twitter: @heinzperform
Openingsuren: Dinsdag tem zaterdag van 9u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00