PK Carsport - Gastenboek

Mrs Mavis Wanczyk plaatste dit bericht op woensdag 11 september 2019 om 12:36:05
Heb je een lening nodig? Heeft u financiële hulp nodig? Heeft u een lening nodig voor uw projecten? Zo ja, maak u dan geen zorgen meer, een legitieme en echte leningmaatschappij die alle soorten leningen met een percentage van 2 uitgeeft, is hier en klaar om diegenen die het nodig hebben te helpen. Neem onmiddellijk contact op met de volgende e-mail: MavisWanczyk@workmail.com
3% leningaanbieding nu van toepassing plaatste dit bericht op vrijdag 30 augustus 2019 om 20:06:20
Het verkrijgen van een legitieme lening is altijd een groot probleem geweest voor klanten die wanhopig financiële hulp nodig hebben. De kwestie van krediet en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken wanneer ze een lening van een particuliere geldschieter zoeken. micro finance help company is geaccrediteerd door de geldverstrekkersraad om leningen te verstrekken aan lokale en internationale klanten tegen een rentevoet van 3%. Neem contact met ons op via e-mail: luthors.corploanfirm@gmail.com , +18635356458
 

* Investeerdersleningen
* Consolidatie van schulden
* Tweede hypotheek
* Zakelijke leningen
*Persoonlijke leningen
* Internationale leningen

Dringend leningaanbod plaatste dit bericht op dinsdag 20 augustus 2019 om 01:20:02
Hallo,

Heeft u een lening nodig om uw project te financieren? Heeft u een dringende lening nodig om uw schulden af ​​te lossen? Heeft u een lening nodig om uw eigen onderneming uit te breiden of op te zetten? Heeft u een persoonlijke lening nodig? Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op via
e-mail: avantcworld@gmail.com,
WhatsApp: +13219993670
https://avantinc.webnode.com
Alexander
Dringend leningaanbod
3% leningaanbieding is nu van toepassing plaatste dit bericht op vrijdag 14 juni 2019 om 16:21:22
Ik ben meneer Clark Barry, een legitieme en een gerenommeerde geldschieter. Wij zijn van LENGSTAND. Met financiële hulp. We geven geld uit aan individuen die financiële hulp nodig hebben, die een slecht krediet hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om voor zaken te investeren. Ben je op zoek geweest naar een lening? Wij bieden een lening variërend van 5.000,00 Min. tot 20.000.000,00 tegen een lage rente van 3% neem contact met ons op Adres: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp number: +18635356458

dany plaatste dit bericht op maandag 5 oktober 2015 om 10:23:38
Onsportief gedrag in de elite2 race

Gisteren op circuit zolder getuigen geweest van zeee onsportief
Gedrag van courreur #24 naar courreur #87. In de pits

Beide courreurs moet naar binnen komen nadat ze elkaar geraakt
Hadden in de race #87 zijn auto waren ze aan het preparen toen
#24 kwam aanlopen om verhaal te halen zette hij tot 2x toe de hoofdstroom van de auto #87 af


Mijn menning
Deze courreur heeft geen respect voor de autosport
En hoort zeker in deze klasse nascar niet thuis

Een race vecht je uit op de baan

Mvg dany

Heinz Performance plaatste dit bericht op zaterdag 31 januari 2015 om 17:21:55
Anthony Kumpen opent in Hasselt eigen filiaal van Heinz Car Performance

Hasselt, 27 augustus 2014 – GT & NASCAR piloot Anthony Kumpen opent vandaag in Hasselt een nieuw filiaal van Heinz Car Performance. Heinz Car Performance is al meer dan 25 jaar actief in het optimaliseren van het potentieel van allerhande wagens. Het betreft hier het verbeteren van het rijplezier: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, etc. De samenwerking tussen Heinz Performance en Anthony Kumpen zorgt ervoor dat het nieuwe filiaal in Hasselt zich huisvest samen met het meest succesvolle raceteam van België PK-Carsport. Anthony en zijn raceteam zullen mee instaan voor de ontwikkelingen binnen Heinz Performance.

Vice-wereldkampioen 2009 (FIA GT), 10 keer Belgisch kampioen, Winnaar van de 24u van Spa and 6 keer winnaar en recordhouder in de 24u van Zolder: Anthony Kumpen is niet zomaar een racepiloot. Heinz Bonnaerens, algemeen directeur van Heinz Car Performance, vond in Anthony de ideale partner om een nieuw filiaal op te zetten: “Ik was al een tijdje op zoek naar een partner om een extra filiaal te openen naast dat van Aalst. Met Anthony heb ik twee keer geluk: eerst en vooral is Hasselt ideaal qua ligging omdat het andere filiaal zich in Aalst bevindt, en met Hasselt nu ook Limburg een filiaal heeft en we dus de andere kant van het Vlaanderen kunnen bedienen. Daarnaast is Anthony de ideale persoon om een filiaal te runnen, aangezien hij een enorme kennis bezit op het vlak van optimaal presteren van de wagens. Hij deelt mijn passie als geen ander.”

Heinz Performance werd 25 jaar geleden opgericht door Heinz Bonnaerens. Actief in het verbeteren van de “performance” van wagens, is het voornaamste doel binnen Heinz Car Performance het rijplezier verhogen: verhoogde veiligheid, meer koppel, minder verbruik, verhoogd rijplezier, … Dankzij hun 25 jaar ervaring weten ze wat excellentie betekent. Ze kennen het potentieel van een wagen en gaan dit veilig optimaliseren. Heinz Performance Hasselt is het modernste innovatie- en testcenter van België voor wagens ( 4x4 hydraulische vermogensbank , stationaire vermogensbank enz…), en tevens één van de grootste zaken in de branche, met meer dan 2.000m² te Hasselt.

Anthony Kumpen staat sinds 20 jaar aan te top van de internationale autosport. “Autosport is de bakermat van ontwikkelingen in de auto-industrie”, aldus Anthony. “De combinatie van de ervaring van Heinz Performance met ons raceteam zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Ons race team heeft de eerste Pagani Zonda race versie ontwikkeld, bouwde jaren motoren voor Viper en Corvette motorsport, heeft meer dan 15 titels behaald in internationale sporttakken en staat momenteel bovenaan in het Belgisch GT kampioenschap alsook het Europees Nascar Kampioenschap. Wij hebben dezelfde passie als ons cliënteel. Ik ben enorm enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. ”

Heinz Car Performance Hasselt
Bedrijfsstraat 17
3500 Hasselt
www.heinz-performance.be
Twitter: @heinzperform

Van Eyck Luc plaatste dit bericht op vrijdag 8 februari 2013 om 10:46:42
Dream Team PK Carsport “back in business”
met Bert Longin, Anthony Kumpen en Maarten Makelberge

PK Carsport, Anthony Kumpen en Bert Longin treden voor het eerst sinds 2009 opnieuw samen in de arena. Samen met Maarten Makelberge zullen ze een Audi R8 GT3 besturen in het BRCC Endurance-kampioenschap. De ambitie past bij de reputatie van het Dream Team: er wordt voluit voor de Belgische titel gegaan.

Na drie jaar afwezigheid is het Limburgse PK Carsport opnieuw actief in de Belgische autosport. Hoewel het team eigenlijk nooit helemaal weg is geweest worden de PK-boys nu in hun originele combinatie herenigd. PC Carsport - waarschijnlijk het meest succesvolle team ooit in de Belgische GT-racerij, met tal van Belcar-titels, overwinningen en ereplaatsen - runde na het vice-kampioenschap in het FIA GT-kampioenschap van 2009 geen eigen programma meer. Heel wat van de PK-boys hebben in de laatste drie seizoenen echter bijgedragen tot heel wat successen. De titel van Anderlecht in de Superleague, overwinningen bij WRT – inclusief de 24 uur van Spa – en ook de eerste overwinning van RBM in de DTM, bij allemaal hadden leden van PK een lepel in de pap.

Nu wordt het team bijna volledig herenigd. Het team komt onder leiding van Frank Steukers te staan, reeds meer dan twintig jaar aan de slag bij de renstal. De rest van de structuur wordt voort het grootste deel ingevuld door jongens die al jaren voor het team hebben gewerkt, aangevuld met enkele nieuwe sterke pionnen.

Twee belangrijke schakels zullen wegens omstandigheden echter ontbreken. Jorge Segers, jaren chef-ingenieur en teammanager en nu actief bij Phoenix in de DTM, zal zeker worden gemist. Binnenkort wordt op die positie echter een nieuw gezicht naar voor geschoven. Daarnaast kan Ludo Bex zich wegens gezondheidsredenen voorlopig niet aan een team verbinden. Het hele PK-team wenst hem een spoedig herstel toe en is er van overtuigd dat hij met zijn sterke karakter snel terug de oude zal zijn. Voor Ludo is er steeds plaats in het team, hij kan allen heel wat morele steun leveren.


PK Carsport laat bij zijn comeback de keuze vallen op een Audi R8 GT3. Audi heeft de laatste jaren bewezen hét endurancemerk bij uitstek te zijn. De afgelopen twaalf maanden won Audi de 24 uursraces van Le Mans, Spa, Zolder en Daytona, én de 12 uur van Bathurst. Het Duitse merk was dan ook de meest voor de hand liggende keuze. Met de combinatie PK, Bert, Anthony, Maarten en Audi moet de ambitie hoog worden gezet en moet er een gooi worden gedaan naar de BRCC Endurance-titel.


Anthony Kumpen: “Het was al jaren de droom van de PK-boys, maar ook van de partners van Bert en mezelf, om opnieuw een PK-programma op poten te zetten. We hebben er allen hard aan gewerkt om dit programma te realiseren. Het BRCC Endurance-kampioenschap leek ons de perfecte formule om opnieuw samen in actie te treden. Met wedstrijden van drie uur hadden we bovendien de mogelijkheid om een derde rijder aan te trekken: Maarten Makelberge. Ik ken Maarten al een hele tijd en ben er zeker van dat hij niet alleen als rijder, maar ook als mens perfect in ons team zal passen. De autosport in België heeft enkele moeilijke jaren achter de rug, maar wij hebben alle vertrouwen in het nieuwe BRCC-concept en organisator Kronos Events.”


Bert Longin: “Anthony en ik hebben heel wat wedstrijden samen gewonnen, ja. Maar wat nog veel belangrijker is: samen met de PK-boys hebben we een heel mooie tijd beleefd. Al jaren hebben we het er over om het nog eens over te doen. Dankzij onze trouwe partners is het eindelijk gelukt. We hopen hiermee andere teams en rijders te kunnen aanzetten om ons het vuur aan de schenen te leggen en naast een internationaal programma opnieuw iets in eigen land te doen. Als wij na jaren afwezigheid een dergelijk programma kunnen opstellen, dan moeten andere teams er eveneens toe in staat zijn.”


Maarten Makelberge: “Zoals Anthony al aangaf, wij kennen elkaar al enkele jaren. Ik heb dan ook niet lang hoeven te twijfelen om ja te zeggen tegen dit project. Met Anthony en Bert heb ik niet alleen twee heel ervaren teammaats, maar ook twee coaches die mij kunnen helpen om op het hoogste niveau mee te strijden om de Belgische titel. Daarnaast spreekt het palmares van PK Carsport voor zich: we hebben alles in huis om goede resultaten neer te zetten. Het is dan ook mijn doel om zo veel mogelijk te leren. Want de ervaring die deze jongens hebben, die heb ik zelf nog niet. Maar ik ben er klaar voor. Dit wordt de grootste uitdaging uit mijn autosportcarrière.”

Artikel van Patrick Michiels

SPORT PLUS
EVENT PLUS

mail adres : pm@sportplus.bejonahim stalpaert plaatste dit bericht op zondag 16 oktober 2011 om 12:40:16
geachte,

Bestaat de mogelijkheid dat u een stagair anneemt voor 2 weken ?
voor meer informatie kan u mij altijd bereiken op mijn e-mail adres : godfather-28@hotmail.com.

Mvg,

Jonahim Stalpaert
Johannes plaatste dit bericht op dinsdag 28 december 2010 om 16:50:39

Hello, i bought a 993 RS Racecar that was used by RTM-Racing until 2004 or 2005. According to Mr. Bastiaens from RTM the car was used by GLPK before that time.

Unfortunately the car came with no do***ents and no further information at all.

Can you help?

Johannes

 

+49 171 4248624
Fred Grönitz plaatste dit bericht op maandag 25 oktober 2010 om 17:20:38
Nogmaals een dikke proficiat aan het team van PK Carsport voor hun overwinning in de Superleague Formula met de Anderlecht wagen en Davide Rigon. Dit is niet de verdienste van het Azerti team maar van het harde werk en de werkwijze van de jongens van PK Carsport!!!
En ik kan het weten!
yves plaatste dit bericht op woensdag 5 mei 2010 om 17:05:12
jammer van het voorval dit weekend .Wij hopen dat de wagen terug in orde komt tegen de 24h van lemans
dan kunnen we daar voor corvette supporteren zoals steeds maar nu met een belg aan het stuur
grtz yves & ivan

nog een vraagje weten jullie soms hoe we vlaggen van corvette kunnen bemachtigen .Dan kunnen we anthony en mike ginder een hart onder de riem steken tijdens de 24h in juni en tevens op de parade dat men in Frankrijk terug weet dat er belgen aanwezig zij groeten enbedankt
Kevin Kerdijk plaatste dit bericht op donderdag 8 april 2010 om 19:19:36
Hallo, bij deze wil ik even een berichtje sturen over mijn auto, die schijnbaar bij jullie wegkomt.

Het gaat om een Audi S4 avant in de kleur grijs, uit 1999.
Heb jullie site van Pedro Dejaeghere, welke zei dat de auto bij jullie vandaan kwam.
Mocht dit zo zijn, had ik graag contact met jullie gehad omtrent de geschiedenis van de auto.

Kevin Kerdijk
Leiden
Hedwig plaatste dit bericht op woensdag 17 februari 2010 om 12:26:49
Eindelijk de lang gedroomde 24 uur van Le Mans op het programma (als ook Marc vds met de Ford GT).
Het zal echt een spectacel van formaat zijn met 2 belgische topteams.

De aanvang van het nieuwe raceseizoen magvan mij snel van start gaan.

Groetjes een trouwe racefan
Stijn Bidee plaatste dit bericht op dinsdag 12 januari 2010 om 19:32:17
En het ging natuurlijk om deze website Smile

http://www.bolderberg.be/

Groeten
Stijn
Stijn Bidee plaatste dit bericht op dinsdag 12 januari 2010 om 19:30:49
Voor de mensen die het circuit van Zolder ( en de autosport in het algemeen een warm hart toedragen)
Gelieve deze petitie te tekenen voor het behoud van Circuit Zolder !

Bedankt !!!
Stijn