Anthony Kumpen en Bert Longin kiezen voor jong talent

Martin Van Hove en Stienes Longin worden tijdens het seizoen 2015 van de Nascar Whelen Euro Series de teammaats van Anthony Kumpen en Bert Longin. Van Hove en Longin jr. gaan met hun PK Carsport-bolides voluit voor de titel in Elite 2.
Dat Anthony Kumpen en Bert Longin ook in 2015 de kleuren van PK Carsport zouden verdedigen in de Elite 1-klasse van de Nascar Whelen Euro Series was al een tijdje geweten. Wat nog niet geweten was, wie de wagens zou besturen in Elite 2. Die kogel is nu door de kerk: Martin Van Hove bestuurt er de #24 Chevrolet en Stienes Longin de bolide met de #11.

“We kijken met recht en reden enthousiast uit naar het nieuwe seizoen", stelt Bert Longin. “2014 werd een grote meevaller, zeker als je weet dat het pas ons eerste seizoen in het kampioenschap was. Dit jaar willen we nog beter doen, in beide categorieën. Daarom ben ik heel blij dat we zo een sterke line-up hebben kunnen samenstellen."

“De nationale aandacht voor de Nascar Whelen Euro Series zal in 2015 alleen maar stijgen", weet Kumpen. “Met manches op het oval van het Nederlandse Venray en de finale in Zolder kan dat ook moeilijk anders. Aangezien dat wij op Terlaemen als thuisteam zullen worden beschouwd, zijn we het aan onszelf verplicht om er goed voor de dag te komen. Daar zullen Martin en Stienes ons zeker bij helpen. Stienes liet in de paar races die hij vorig jaar reed al een uitstekende indruk en ook Martin is daar toe in staat. Na zijn successen in het karten deed hij al wat ervaring op in de GT-racerij, in 2012 reed hij ook al een paar races in de Nascar Whelen Euro Series. Kortom, zowel in Elite 1 als in Elite 2 kunnen we met beide wagens voor de titel gaan."